personen

3 items tagged "personen"

  • Aftreden van staatssecretaris Mansveld levert niets op

    Het aftreden van staatssecretaris Wilma Mansveld levert niets op en is onwenselijk, vindt vakbond FNV Spoor. Ze vertrekt na een vernietigend eindrapport van de Fyra-enquêtecommissie dat vandaag verscheen, kondigde ze woensdagmiddag aan. Uit het rapport blijkt dat de staatssecretaris een politieke doodzonde heeft begaan door de Tweede Kamer onjuist te informeren over problemen bij de hogesnelheidslijn.

  • Hennis trekt stekker uit ERP-systeem Speer

    Minister Jeanine Hennis-Plasschaert van Defensie zou willen stoppen met het erp-systeem Speer (Strategic process and enabled reengineering). Dit meldt dagblad NRC Handelsblad op basis van bronnen rond Defensie. Officieel zou er inmiddels 433 miljoen euro in de erp-implementatie zijn gestoken, maar volgens de Algemene Rekenkamer klopt dit bedrag niet. De instantie schatte begin 2014 al de gemaakte kosten op negenhonderd miljoen euro. Het ministerie van Defensie heeft inmiddels ontkend dat het stopt met Speer. Wel zou er voor niet-werkende delen gekeken worden naar alternatieven.

  • ICT-manager SVB overweegt aanklacht Zembla

    De voormalige interim-programmadirecteur van een groot ict-project bij de Sociale Verzekeringsbank (SVB), Joop Groen, overweegt een aanklacht tegen tv-programma Zembla. Volgens Groen is zijn naam door de onderzoeksjournalisten geschaad. Hij wil met ze in gesprek. Als daarna geen rectificatie volgt stapt hij mogelijk naar de rechter.

EasyTagCloud v2.8

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 212 gasten en geen leden online