faalkosten

3 items tagged "faalkosten"

  • Drechtsteden betaalden tonnen te veel voor nieuwe ICT

    De zes Drechtsteden hebben tonnen te veel betaald voor de vernieuwing van de ICT-systemen via het Servicecentrum Drechtsteden (SCD). Er is aangifte gedaan tegen een ingehuurde ICT-manager die sterke banden bleek te hebben met één van de opdrachtnemers.

  • Miljoenenstrop als gemeenten te traag overstappen naar BRK

    VNG waarschuwt gemeenten voor de gevolgen als zij niet op tijd een contract afsluiten voor Basisregistratie Kadaster (BRK). Als gemeenten niet voor 1 januari 2016 zijn overgestapt kan de financiële schade in de miljoenen lopen.

  • Rekenkamer: Speer kost Defensie 900 miljoen

    Het ict-programma Speer (Strategic process and enabled reengineering) gaat het ministerie van Defensie zo'n negenhonderd miljoen euro kosten. Dat is bijna een verdubbeling ten opzichte van de huidige 481 miljoen euro die het ministerie hiervoor vrijgemaakt heeft. Dat stelt de Algemene Rekenkamer. Ook moet Defensie veel meer werk maken van de voortgang ervan, want hoe langer gewacht wordt, hoe langer het duurt voor de voordelen van het nieuwe systeem benut kunnen worden. Defensie rechtvaardigt de hoge kosten voor Speer tot nu toe altijd omdat met de invoering ervan grote besparingen te behalen zouden

EasyTagCloud v2.8

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 169 gasten en geen leden online