Kennisoverdracht

Mogelijkheden kennisoverdracht

vb kennisDe afgelopen hebben wij ons intensief verdiept in het thema Goed Opdrachtgeverschap. Graag willen wij onze kennis, ervaring en inzichten delen. Wat is er voor nodig om te komen tot Goed Opdrachtgeverschap? Kennisoverdracht naar bestuurders en managers die de rol van opdrachtgever (gaan) vervullen.


 

Round Table Dinner

Het Round Table concept is een interessante vorm om het thema Goed Opdrachtgeverschap bespreekbaar te maken met bestuurders en/of management. Tijdens een diner wordt een korte inleiding gehouden. Aan de hand van een aantal stellingen wordt het thema op een neutrale manier bespreekbaar gemaakt per tafel, waarbij eigen inzichten en ervaringen een belangrijke rol spelen.

Voor meer informatie, kunt u ons bellen op 06 21 805 668

Een diner met inhoud: informeel en ongedwongen. Maar ook stof tot nadenken.

De kosten bedragen minimaal € 750, excl. btw en afhankelijk van de inleider(s). Daar komen de kosten voor het diner nog bij. Interesse? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contact Informatie

+ 31 647 004 442

Wijk bij Duurstede

dieterdevroomen@gmail.com

@dieterdevroomen
 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

×

De website met veel informatie over Goed Opdrachtgeverschap blijft bestaan!

Met dank aan Dieter de Vroomen: hij heeft aangegeven het gedachtegoed over Goed Opdrachtgeverschap en dat de basis vormt voor deze website, te willen continueren. Hoe en in welke vorm, wordt de komende periode verder uitgewerkt.