IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

Decentralisaties gebaat bij gedeelde visie op ICT

Nederland staat aan de vooravond van drie grote decentralisaties in het sociale domein. Gemeenten krijgen vanaf 1 januari 2015 belangrijke taken toebedeeld in de domeinen Zorg, Jeugd en Werk. Momenteel zet de politiek de financiële puntjes op de ‘i ‘en zijn de voorbereidingen van de transitie bij de gemeenten op stoom aan het raken.

 

Een belangrijk uitgangspunt hierbij is dat professionals van verschillende organisaties, ieder vanuit hun eigen verantwoordelijkheid, samenwerken om de hulpdoelstellingen te realiseren. Zorg, Jeugd en Werk hangen in hoge mate samen en daarom is het van essentieel belang dat er een nieuwe toekomstvaste infrastructuur voor het sociale domein ontstaat.

Lees meer: http://www.binnenlandsbestuur.nl/decentralisatie-ict

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 223 gasten en geen leden online