IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

Het UWV drama door de ogen van automatiseerder Logica

De voormalig Logica-directeur Haye Mensonides verscheen voor de parlementaire commissie ICT om over het geflopte WIA-systeem te praten. Kosten-batenanalyse: 86 miljoen euro voor een waardeloos systeem. Maar de schuld ligt volgens hem niet enkel bij Logica.


‘Winstmarges van 30 tot 40 procent, lees ik dat goed?’ luidt de vraag van Ton Elias, de voorzitter van de parlementaire commissie ICT aan degene die voor hem zit. Het is Haye Mensonides, de voormalig directeur van ICT-dienstverlener Logica CMG die een citaat krijgt voorgelegd uit het NRC Handelsblad van 29 mei 2010. Daarin geeft hij inzage in de historische én de gedaalde winstmarges in 2010.

Lees meer: http://www.ftm.nl/exclusive/het-ict-debacle-bij-uwv-door-de-ogen-van-automatiseerder-logica/

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 180 gasten en geen leden online

×

Ondanks dat deze website veel bezocht wordt en blijkbaar in een behoefte voorziet, gaat deze website op 31 december 2018 uit de lucht.. Alle informatie gaat dan verloren. 

Hebt u belangstelling om deze website over te nemen? Neem dan contact op.