Capgemini verbood contact met Indiërs

'De regierol in het ontwikkeltraject lag bij Capgemini en niet bij mij. Mijn medewerkers mochten niet eens contact opnemen met de Capgemini-ontwikkelaars in India. Dus hoezo lag de regievoering bij ons?'.

Dat stelt Kenneth Berkleef, oud-eigenaar van het failliete softwarebedrijf Equihold, in een reactie op het standpunt van de automatiseerder dat Equihold de regierol had bedongen. Beide bedrijven zijn in conflict geraakt over het faliekant mislukken van een sportmanagementsysteem.

Berkleef heeft naar aanleiding van het mislukte project, waardoor zijn bedrijf failliet ging, bij Capgemini een claim neergelegd van 43 miljoen euro. In een reactie daarop liet de automatiseerder weten daarover verbaasd te zijn. Equihold had zelf de regierol opgeëist en had gedurende het traject nooit geklaagd over de kwaliteit van de door de Cap-Indiërs ingeklopte softwarecode, aldus Capgemini.


Read more: http://www.computable.nl/artikel/nieuws/development/5107022/1277180/capgemini-verbood-contact-met-indirs.html#ixzz33ZuZAli6


Afdrukken   E-mailadres