IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

Hoe zorg je voor broodnodige verandering?

IT-managers moeten al jaren op een dun koord dansen: aan de ene kant moeten de wensen van de organisatie ingewilligd worden en aan de andere kant moet de IT servicecapabiliteit op peil blijven.

 

Het draaiende houden van de systemen en nieuwe manieren vinden om efficiency te vergroten was vroeger de prioriteit. In het verleden hadden CIO's en IT-managers volledige controle over alles aangaande technologie en in veel gevallen was dit een slimme strategie.

Lees meer: http://cio.nl/consumerization/82791-hoe-zorg-je-voor-broodnodige-verandering

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 176 gasten en geen leden online

×

De website met veel informatie over Goed Opdrachtgeverschap blijft bestaan!

Met dank aan Dieter de Vroomen: hij heeft aangegeven het gedachtegoed over Goed Opdrachtgeverschap en dat de basis vormt voor deze website, te willen continueren. Hoe en in welke vorm, wordt de komende periode verder uitgewerkt.