IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

Louis van Gaal: ‘Topprestaties beginnen met doelgerichtheid’

Geen leider die meer naar een hoogtepunt toewerkt dan bondscoach Louis van Gaal. De weg naar succes omschrijft hij stellig: ‘Analyse, doelgerichtheid, evaluatie.’

Aan de voetballer Louis van Gaal kon je eigenlijk al heel goed de contouren zien van het type coach dat hij later zou worden. Als speler van het Belgische FC Antwerp en later Sparta viel hij op door zijn geweldige spelinzicht, soms briljante passing en niet aflatende inzet. En ook door zijn motoriek: de lange Van Gaal liep altijd opvallend rechtop, was niet supersnel maar liet de bal het werk doen. De voetballer Van Gaal viel ook al op door zijn mondigheid en welbespraaktheid, zowel in het veld als daarbuiten. Al jong werd hij het gezicht van de spelersvakbond VVCS.

Lees meer: http://managementscope.nl/magazine/artikel/802-louis-van-gaal-topprestaties-beginnen-met-doelgerichtheid

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 238 gasten en geen leden online