ICT-beslisser: verwachting CEO is onhaalbaar

Ruim twee derde (67 procent) van de ict-beslissers in Nederland vindt dat er een kloof is tussen wat de business wil en wat de ict-afdeling kan leveren. Gemiddeld zit er een half jaar vertraging tussen de verwachting en de daadwerkelijke oplevering. Nederlandse ict-beslissers voelen de druk van de ceo, cto of het bestuur om binnen een jaar tijd te moderniseren.

Naast de voortdurende uitdaging om de ict-uitgaven te verlagen (54 procent), worden de ict- afdelingen belast met het verhogen van de mobiliteit van werknemers (47 procent) en een overstap naar de cloud (38 procent).

Dit alles blijkt uit onderzoek van marktonderzoeksbureau Vanson Bourne, dat is uitgevoerd in opdracht van virtualisatiespecialist VMware. Het bureau ondervroeg 1800 ict-beslissers (250 uit Nederland) en 3600 kantoormedewerkers (vijfhonderd uit Nederland) van bedrijven met honderd of meer werknemers.


Read more: http://www.computable.nl/artikel/nieuws/netwerkbeheer/5110638/4480198/ictbeslisser-verwachting-ceo-is-onhaalbaar.html#ixzz34Q4TJaJC


Afdrukken   E-mailadres