IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

ICT-beslisser: verwachting CEO is onhaalbaar

Ruim twee derde (67 procent) van de ict-beslissers in Nederland vindt dat er een kloof is tussen wat de business wil en wat de ict-afdeling kan leveren. Gemiddeld zit er een half jaar vertraging tussen de verwachting en de daadwerkelijke oplevering. Nederlandse ict-beslissers voelen de druk van de ceo, cto of het bestuur om binnen een jaar tijd te moderniseren.

Naast de voortdurende uitdaging om de ict-uitgaven te verlagen (54 procent), worden de ict- afdelingen belast met het verhogen van de mobiliteit van werknemers (47 procent) en een overstap naar de cloud (38 procent).

Dit alles blijkt uit onderzoek van marktonderzoeksbureau Vanson Bourne, dat is uitgevoerd in opdracht van virtualisatiespecialist VMware. Het bureau ondervroeg 1800 ict-beslissers (250 uit Nederland) en 3600 kantoormedewerkers (vijfhonderd uit Nederland) van bedrijven met honderd of meer werknemers.


Read more: http://www.computable.nl/artikel/nieuws/netwerkbeheer/5110638/4480198/ictbeslisser-verwachting-ceo-is-onhaalbaar.html#ixzz34Q4TJaJC

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 151 gasten en geen leden online

×

De website met veel informatie over Goed Opdrachtgeverschap blijft bestaan!

Met dank aan Dieter de Vroomen: hij heeft aangegeven het gedachtegoed over Goed Opdrachtgeverschap en dat de basis vormt voor deze website, te willen continueren. Hoe en in welke vorm, wordt de komende periode verder uitgewerkt.