IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

Risico’s en gevaren van achterhaalde technologie

Veel organisaties vertrouwen nog steeds op een oud model server dat sinds jaar en dag trouw ergens in een kelder staat te snorren en vaak al drie keer is afgeschreven. Veelal draaien daar nog belangrijke applicaties en een oud besturingssysteem op, want if it ain’t broke... don’t fix it!

 

Ik vergelijk zulke situaties vaak met je eigen, oude auto. Je weet dat ie niet perfect is en dat hij wel wat reparatie kan gebruiken, maar hij brengt je nog steeds van A naar B. Maar onder de motorkap van die auto, en dus ook van die oude server, zitten allerlei gevaren en risico’s die kunnen resulteren in serieuze problemen. En die komen altijd op een moment waarop het niet uitkomt.


Read more: http://www.computable.nl/artikel/opinie/datacenters/5112098/4907128/risicos-en-gevaren-van-achterhaalde-technologie.html#ixzz34stPkJad

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

×

Ondanks dat deze website veel bezocht wordt en blijkbaar in een behoefte voorziet, gaat deze website binnenkort uit de lucht. Alle informatie gaat dan verloren. 

Hebt u belangstelling om deze website over te nemen? Neem dan contact op.