IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

Topmanagers Defensie weggestuurd om ICT problemen

Bij het ministerie van Defensie zijn vier topambtenaren uit hun functie gezet vanwege aanhoudende problemen met de automatisering van de krijgsmacht. Dat bevestigen bronnen bij Defensie.

De vier worden vanwege verstoorde verhoudingen niet in staat geacht die problemen aan te pakken.

 

Vandaag schrijft minister Jeanine Hennis-Plasschaert (Defensie, VVD) aan de Kamer dat zij managementteams van twee Defensieonderdelen “herziet”. Hennis:

 

“Verstoorde verhoudingen tussen Joint Informatievoorziening Commando en Operations hebben geleid tot slechte communicatie in de uitvoering. Dit vormt een risico voor de operaties en de bedrijfsvoering.”

Het gaat volgens bronnen om de commandant en zijn plaatsvervanger bij deze onderdelen.

Lees meer: http://www.nrc.nl/nieuws/2014/07/01/topmanagers-defensie-weggestuurd-om-ict-problemen/

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 160 gasten en geen leden online

×

De website met veel informatie over Goed Opdrachtgeverschap blijft bestaan!

Met dank aan Dieter de Vroomen: hij heeft aangegeven het gedachtegoed over Goed Opdrachtgeverschap en dat de basis vormt voor deze website, te willen continueren. Hoe en in welke vorm, wordt de komende periode verder uitgewerkt.