IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

Professioneel opdrachtgeverschap en ketensamenwerking

Het toepassen van ketensamenwerking in de vastgoedsector krijgt steeds meer aandacht. Dit is een goede ontwikkeling aangezien op dit vlak aanzienlijke meerwaarde te behalen is.

Om de kennis rondom dit thema te versnellen heeft Deloitte Real Estate Consulting het Executive Platform Ketensamenwerking (Midden) op Nyenrode Business Universiteit opgericht. Onze directievoorzitter Hans de Jonge, gaf op 21 mei 2014 een lezing over de relatie tussen professioneel opdrachtgeverschap en ketensamenwerking.

Lees meer: http://www.brinkgroep.nl/nl/newsroom/372-professioneel-opdrachtgeverschap-en-ketensamenwerking

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

×

De website met veel informatie over Goed Opdrachtgeverschap blijft bestaan!

Met dank aan Dieter de Vroomen: hij heeft aangegeven het gedachtegoed over Goed Opdrachtgeverschap en dat de basis vormt voor deze website, te willen continueren. Hoe en in welke vorm, wordt de komende periode verder uitgewerkt.