IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

Gemeente Dronten heeft ruzie over straatverlichting

De gemeente Dronten sleept een bedrijf dat lantaarnpalen met LED verlichting  moeten leveren, voor de rechter. Dit meldt Omroep Flevoland.

 

Goedkopere variant
Het was de bedoeling dat de gemeente Dronten vanaf januari dit jaar geleidelijk over zou gaan op LED verlichting. Dat zou de gemeente 50 procent op de energiekosten kunnen besparen. Het bedrijf dat de verlichting en de palen zou leveren, besloot voor een goedkopere variant te gaan. Volgens het bedrijf zou het gaan om gelijkwaardige kwaliteit. De gemeente pikt dit echter niet en eist de verlichting en palen die zijn afgesproken in de aanbesteding.

 Lees meer: http://www.binnenlandsbestuur.nl/financien/nieuws/gemeente-dronten-heeft-ruzie-over.9437633.lynkx

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 156 gasten en geen leden online

×

De website met veel informatie over Goed Opdrachtgeverschap blijft bestaan!

Met dank aan Dieter de Vroomen: hij heeft aangegeven het gedachtegoed over Goed Opdrachtgeverschap en dat de basis vormt voor deze website, te willen continueren. Hoe en in welke vorm, wordt de komende periode verder uitgewerkt.