IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

BuZa stapt over naar SSC-ICT Haaglanden

De ict-dienstverlening van het ministerie van Buitenlandse Zaken (BuZa) is op 1 oktober 2014 overgegaan naar het rijksbrede Shared Service Centrum-ICT Haaglanden (SSC-ICT). In totaal gaan 110 medewerkers over naar de interne ict-dienstverlener. Bij SSC-ICT Haaglanden werken nu in totaal ongeveer achthonderd mensen.

 

Dit is een volgende stap in de uitvoering van de Hervormingsagenda voor meer efficiëntie en samenwerking binnen de Rijksoverheid. Overigens valt de flexibele ict-dienstverlening in het buitenland van BuZa niet onder SSC-ICT Haaglanden.
SSC-ICT Haaglanden is nu de dienstverlener voor de ict van acht ministeries: Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK), Infrastructuur en Milieu, Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Financiën, Veiligheid en Justitie, Algemene Zaken en Buitenlandse Zaken. De shared service-organisatie voorziet deze ministeries van de juiste ict-middelen en verricht de daarbij horende ondersteunende werkzaamheden.


Read more: http://www.computable.nl/artikel/nieuws/overheid/5180107/1277202/buza-stapt-over-naar-sscict-haaglanden.html#ixzz3FIOLWdaj

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 357 gasten en geen leden online