IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

Blok bezorgd over mogelijke fraude Ordina

Minister Stef Blok (Rijksdienst) is bezorgd over de berichten dat ICT-bedrijf Ordina mogelijk heeft gefraudeerd met overheidsaanbestedingen. 'Als het waar is, is het zeer, zeer ernstig', zei Blok vrijdag voor de wekelijkse ministerraad.

 

Integriteit en belastingeld
Blok is binnen het kabinet verantwoordelijk voor de overheidsaanbestedingen en kijkt nu behalve naar Ordina ook naar het algemene beleid voor aanbestedingen. 'Het gaat om belastinggeld en integriteit.' Blok stuurt de Tweede Kamer volgende week een brief over de kwestie.

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 211 gasten en geen leden online

×

Ondanks dat deze website veel bezocht wordt en blijkbaar in een behoefte voorziet, gaat deze website binnenkort uit de lucht. Alle informatie gaat dan verloren. 

Hebt u belangstelling om deze website over te nemen? Neem dan contact op.