IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

Leren van de succesvolle systemen

Ict-projecten bij de overheid falen vaak, is de conclusie van de Tijdelijke Commissie ICT. En toch functioneert onze overheid beter dan menig andere overheid, onder meer dankzij ict-ontwikkelingen en de aanwezigheid van goede systemen.

 

Wij geloven in de waarde van kennis en ervaring, opgebouwd door ons; duizenden professionals in honderden projecten, die meer of minder succesvol te noemen waren of zijn. Niet voor niets worden 'ervaren ict'er', 'ervaren projectmanager', et cetera gezocht. Ervaren professionals weten risico's te onderkennen en vermijden, en weten succesvolle zaken opnieuw toe te passen. Zij hebben hun 'trukendoos' paraat.


Read more: http://www.computable.nl/artikel/opinie/overheid/5196469/1277202/leren-van-de-succesvolle-systemen.html#ixzz3JJzoqkBk

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 143 gasten en geen leden online

×

De website met veel informatie over Goed Opdrachtgeverschap blijft bestaan!

Met dank aan Dieter de Vroomen: hij heeft aangegeven het gedachtegoed over Goed Opdrachtgeverschap en dat de basis vormt voor deze website, te willen continueren. Hoe en in welke vorm, wordt de komende periode verder uitgewerkt.