IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

Mansveld maant NS

Staatssecretaris Wilma Mansveld (Infrastructuur) wil zo snel mogelijk van ProRail en NS uit- leg over de storingen en incidenten op het spoor de afgelopen weken.

De staatssecretaris heeft de directies van de twee bedrijven daarover gis- teren benaderd. ,,Reizigers hebben de afgelopen weken veel hinder er- varen van grote storingen en inci- denten op en rond het spoor. Ik heb de president-directeuren van Pro- Rail en NS laten weten dat zij alles op alles moeten zetten om de oorzaken hiervan boven tafel te krijgen en structureel te verhelpen.’’ Mansveld wil zo snel mogelijk door beide orga- nisaties worden geïnformeerd. De problemen op het spoor leg- gen grote delen van Nederland bijna wekelijks lam. Politici, vakbonden en reizigersorganisaties zijn verbijs- terd over de bijna 300 treinstorin- gen die 2015 nu al telt. De chaos wordt nog groter als er niet snel wordt ingegrepen bij de NS en vooral ProRail, zeggen critici.

Bron: Dagblad van het Noorden - 3 februari 2015

Lees het hele artikel: http://www.eestum.eu/pubmenu/archief-documenten/dag-en-weekbladen/mansveld-maant-ns

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 118 gasten en geen leden online

×

De website met veel informatie over Goed Opdrachtgeverschap blijft bestaan!

Met dank aan Dieter de Vroomen: hij heeft aangegeven het gedachtegoed over Goed Opdrachtgeverschap en dat de basis vormt voor deze website, te willen continueren. Hoe en in welke vorm, wordt de komende periode verder uitgewerkt.