IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

Problemen ICT bij sociale wijkteams Zwolle

Sociale wijkteams in Zwolle kampen met softwareproblemen, koppelingen die niet koppelen en trage internetverbindingen.
De ChristenUnie kaartte de situatie aan tijdens de gemeenteraadsvergadering maandag. Volgens wethouder Nelleke Vedelaar klopt het dat er problemen zijn, maar hebben Zwollenaren die hulp nodig hebben er geen last van.

 

ChristenUnie-raadslid Wietse de Boer wilde opheldering van wethouder Nelleke Vedelaar. "Deze punten geven ons zorg omdat als deze knelpunten te lang duren er teveel tijd verloren gaat en de motivatie om van het systeem gebruik te maken onder druk komt", zo leidde hij enkele mondelinge vragen in. "Wanneer denkt u dat de ict naar behoren werkt en wat wordt er aan gedaan om burgers en medewerkers in de tussentijd zo veel mogelijk te ontlasten", wilde De Boer weten.

Lees meer: http://www.destentor.nl/regio/zwolle/problemen-ict-bij-sociale-wijkteams-zwolle-1.4758555

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 277 gasten en geen leden online