IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

Provincie Groningen staakt zaaksysteem Circle

De provincie Groningen heeft de invoering van een nieuw zaaksysteem stopgezet. Het Verseon-systeem van Circle Software bleek volgens het provinciebestuur tijdens een proefproject onvoldoende gebruikersvriendelijk en niet aan de beveiligingseisen te voldoen. Bovendien waren er zorgen over de haalbaarheid van de planningen. Volgens de ondernemingsraad van de provincie bedraagt de totale schade zo'n 2,8 miljoen euro. Leverancier Circle vindt het een treurige zaak. Het begrijpt niets van de handelswijze van de provincie en overweegt juridische stappen bij gebleken reputatieschade.

 

Read more: http://www.computable.nl/artikel/nieuws/erp/4895517/1276992/provincie-groningen-staakt-zaaksysteem-circle.html#ixzz2xOLqarKl

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 260 gasten en geen leden online