IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

5 simpele manieren om uw doelen te realiseren

Het bereiken van doelen is één van de meest besproken management onderwerpen. Ondanks de duizenden blogs en boeken die erover geschreven zijn, is er echter geen gouden formule voor. Wel zijn er een aantal dingen die u kunt doen, die in belangrijke mate zullen bijdragen aan het succesvol realiseren van uw belangrijkste doelen.

 

1. Kies doelen die u trots maken
Als u zich bij het bereiken van een doel niet trots zult voelen, dan kunt u er beter niet voor gaan. Ons leven is te kort om doelen na te jagen die niet dicht bij het hart liggen. Zelfs al is het maar een klein doel, dan nog moet het u veel plezier opleveren wanneer u het heeft bereikt. 
 
2. Maak het kleiner
Het is gemakkelijker om een hoofdstuk van een dik boek te lezen, dan u af te vragen waar u de tijd vandaan gaat halen om het hele boek te lezen. Doe hetzelfde met uw doel; breek het in hele kleine stukjes, en zo komt u – bijna onbewust – steeds dichter bij het behalen van de doelstelling. 
 
3. Werk er iedere dag aan
Ongeacht de omstandigheden, doet u er goed aan dagelijks aan uw doel werken. Stel dat u bijvoorbeeld een marathon aan het voorbereiden bent, en u houdt een rustdag, dan kunt u evengoed lezen over top marathonlopers, uw dieet plannen, met andere renners praten, et cetera. Dit zorgt ervoor dat u op uw doel gefocust blijft en het niet langzaam uit het oog verliest. 

Read more: http://financieel-management.nl/content/view/23231/5-simpele-manieren-om-uw-doelen-te-realiseren

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 134 gasten en geen leden online