Rapporten
Let op: het archief kun je alleen bekijken als je een account hebt en bent ingelogd

 Wij zijn momenteel bezig het archief te vullen. Daarna moeten titel en datum van elk document ook nog  worden aangepast. Ook moeten de documenten nog 'ge-tagged' worden. Helaas moet dit handmatig gebeuren en zal dus enige tijd in beslag nemen. Excuses hiervoor.

Heb je een artikel, rapport of document dat je graag geplaatst ziet in ons archief? Stuur ons een pdf en wij zullen het zo spoedig mogelijk plaatsen.

 

 

Enqûete Publieke Opdrachtgevers in beeld

Opdrachtgeven. Een term die aan de ene kant duidelijk is, maar aan de andere kant veel vragen op- roept. Men kan iemand opdracht geven om iets uit te voeren, daar is weinig onduidelijkheid over. Maar als we opdrachtgeven op de bouw of de publieke sector projecteren, wordt het al moeilijker. Wat valt er precies onder opdrachtgeven? Gaat het dan alleen om aanbesteden of moeten we het breder zien? De leerstoel Publiek Opdrachtgeverschap van de Technische Universiteit Delft houdt zich sinds 2014 bezig met opdrachtgeverschap. Het doel van de leerstoel is wetenschappelijk onderzoek te doen naar opdrachtgeverschap in de (semi-)publieke sector. Door middel van literatuur- en praktijkonderzoek wordt de wetenschappelijke basis voor opdrachtgeverschap verstevigd.

File Name: Enquete Publieke Opdrachtgevers in beeld.pdf
File Size: EMPTY
File Type: application/pdf
Hits: 1229 Hits
Created Date: 20-08-2015
License: TU Delft

archief zoeken

 
 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 183 gasten en geen leden online

×

Ondanks dat deze website veel bezocht wordt en blijkbaar in een behoefte voorziet, gaat deze website binnenkort uit de lucht. Alle informatie gaat dan verloren. 

Hebt u belangstelling om deze website over te nemen? Neem dan contact op.