Rapporten
Let op: het archief kun je alleen bekijken als je een account hebt en bent ingelogd

 Wij zijn momenteel bezig het archief te vullen. Daarna moeten titel en datum van elk document ook nog  worden aangepast. Ook moeten de documenten nog 'ge-tagged' worden. Helaas moet dit handmatig gebeuren en zal dus enige tijd in beslag nemen. Excuses hiervoor.

Heb je een artikel, rapport of document dat je graag geplaatst ziet in ons archief? Stuur ons een pdf en wij zullen het zo spoedig mogelijk plaatsen.

 

 

Nieuwe centra in Nederland - samenvatting proefschrift

Na de Tweede Wereldoorlog verstedelijkte Nederland in hoog tempo. Door de bevolkingsgroei steeg de vraag naar woningen, terwijl ook de gemiddelde omvang van huishoudens daalde. Opmerkelijk was echter dat de enorme stedelijke uitbreiding in de naoorlogse periode vrijwel uitsluitend bestaat uit extensief bebouwde woonwijken (buiten het stadscentrum) en bedrijventerreinen. Pieter van der Heijde bestudeert welke krachten tussen de verschillende actoren in de stedelijke ontwikkeling bepalend zijn voor het ontstaan van het aanbod van vastgoed in nieuwe stedelijke centra in Nederland.

File Name: samenvatting-van-der-heijde.pdf
File Size: EMPTY
File Type: application/pdf
Hits: 2156 Hits
Created Date: 12-12-2014

archief zoeken

 
 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 218 gasten en geen leden online

×

Ondanks dat deze website veel bezocht wordt en blijkbaar in een behoefte voorziet, gaat deze website binnenkort uit de lucht. Alle informatie gaat dan verloren. 

Hebt u belangstelling om deze website over te nemen? Neem dan contact op.