Rapporten
Let op: het archief kun je alleen bekijken als je een account hebt en bent ingelogd

 Wij zijn momenteel bezig het archief te vullen. Daarna moeten titel en datum van elk document ook nog  worden aangepast. Ook moeten de documenten nog 'ge-tagged' worden. Helaas moet dit handmatig gebeuren en zal dus enige tijd in beslag nemen. Excuses hiervoor.

Heb je een artikel, rapport of document dat je graag geplaatst ziet in ons archief? Stuur ons een pdf en wij zullen het zo spoedig mogelijk plaatsen.

 

 

Professionalisering van het opdrachtgeverschap binnen overheidsorganisaties

De opdrachtgever is een leidinggevende zonder personele bevoegdheden. Leidinggeven is net als voetballen: iedereen kan het. Sommigen zijn er alleen veel beter in dan anderen. Sommigen zijn natuurtalenten. Anderen kunnen door trainen, oefenen en fouten maken ook een heel eind komen. Ook van verloren wedstrijden kan je immers veel leren. Opdrachtgeverschap is een vorm van leiderschap waar men tot nu toe niet voor wordt opgeleid en waar geen cerCficeringen voor zijn. Men leert het dus in de prakCjk. Over het aansturen van projectleiders zijn al wel een paar goede boeken in het Nederlands verschenen. Deze richten zich vooral op incidentele opdrachtgevers of opdrachtgevers die buiten een poliCeke context werken. 

File Name: Professionalisering van het opdrachtgeverschap binnen overheidsorganisaties - 17062014.pdf
File Size: EMPTY
File Type: application/pdf
Hits: 655 Hits
Created Date: 17-06-2014

archief zoeken

 
 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 205 gasten en geen leden online

×

Ondanks dat deze website veel bezocht wordt en blijkbaar in een behoefte voorziet, gaat deze website binnenkort uit de lucht. Alle informatie gaat dan verloren. 

Hebt u belangstelling om deze website over te nemen? Neem dan contact op.