Rapporten
Let op: het archief kun je alleen bekijken als je een account hebt en bent ingelogd

 Wij zijn momenteel bezig het archief te vullen. Daarna moeten titel en datum van elk document ook nog  worden aangepast. Ook moeten de documenten nog 'ge-tagged' worden. Helaas moet dit handmatig gebeuren en zal dus enige tijd in beslag nemen. Excuses hiervoor.

Heb je een artikel, rapport of document dat je graag geplaatst ziet in ons archief? Stuur ons een pdf en wij zullen het zo spoedig mogelijk plaatsen.

 

 

Publiekssamenvatting De reiziger in de kou

Op dinsdag 15 januari 2013 valt een afdekrooster van de onderkant van een Fyra, de hogesnelheidstrein van de Italiaanse bouwer AnsaldoBreda. De trein rijdt op dat moment via het hogesnelheidsspoor (HSL-Zuid) van Brussel naar Amsterdam. Twee dagen later blijkt ook een andere Fyra flink beschadigd. NS haalt daarop de treinen van het spoor. Op de dure Thalys na is er op dat moment geen treinvervoer tussen Amsterdam en Brussel. De reiziger staat letterlijk en figuurlijk in de kou.

File Name: publiekssamenvatting_rapport_fyra_281015.pdf
File Size: EMPTY
File Type: application/pdf
Hits: 1518 Hits
Created Date: 28-10-2015

archief zoeken

 
 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 204 gasten en geen leden online

×

Ondanks dat deze website veel bezocht wordt en blijkbaar in een behoefte voorziet, gaat deze website binnenkort uit de lucht. Alle informatie gaat dan verloren. 

Hebt u belangstelling om deze website over te nemen? Neem dan contact op.