Webartikelen
Let op: het archief kun je alleen bekijken als je een account hebt en bent ingelogd

 Wij zijn momenteel bezig het archief te vullen. Daarna moeten titel en datum van elk document ook nog  worden aangepast. Ook moeten de documenten nog 'ge-tagged' worden. Helaas moet dit handmatig gebeuren en zal dus enige tijd in beslag nemen. Excuses hiervoor.

Heb je een artikel, rapport of document dat je graag geplaatst ziet in ons archief? Stuur ons een pdf en wij zullen het zo spoedig mogelijk plaatsen.

 

 

Burger ontevreden over kwaliteit e-overheid

Burgers uit de lidstaten van de Europese Unie zijn ontevreden over de kwaliteit van elektronische dienstverlening door de overheid. In hun ogen haalt de kwaliteit van digitale diensten van publieke instellingen het niet bij de e-dienstverlening van commerciële partijen. De online-dienstverlening kan op een aantal belangrijke punten verbeterd worden, zoals toegankelijkheid, snelheid en transparantie. Dat blijkt uit Europees onderzoek naar e-dienstverlening door Capgemini Consulting. Voor het onderzoek zijn ruim 28.000 inwoners van de Europese Unie ondervraagd en is een serie overheidsdiensten geëvalueerd.

Bestandstype: text/html
Hits: 854 Hits
Aanmaakdatum: 30-05-2014
Licentie

archief zoeken

 
 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 172 gasten en geen leden online