6 items tagged "innovatie"

 • Innovatie betekent durven loslaten

  Paula Scher is een identiteit- en brandingexpert die een goede reputatie geniet vanwege haar creatieve capaciteiten. Uit de koker van haar geest rolden onder meer het paraplu-logo van Citigroep en de tegelinterface van Windows 8 en Windows Phone.

 • Innovatie zit in een klein hoekje

  Er is iets vreemds aan de hand met ‘innovatie’. Niet met het begrip, maar met het woord zelf, met wat we ermee bedoelen. En dat is wel dit: innovatie klinkt als iets heel moeilijks, technisch en hoogdravends, terwijl het eigenlijk ontzettend simpel kan zijn. En heel erg bereikbaar.

 • Korset houdt monument overeind

  Bodeminjectie, een betonkorset, aardbevingsrubbers en eventueel groutankers. Dat zijn de ingrediënten waarmee architectuurhistoricus en bouwkundige Theo Elsing monumentale gebouwen in Groningen wil voorbereiden op zwaardere aardbevingen.

 • Noordelijke provincies betalen groot innovatieproject

  Noord-Nederland gaat los met het uitvoeren van innovatieve ideeën. Bedrijven en overheden grijpen een scala aan culturele festivals en evenementen aan om met vernieuwende concepten te experimenteren. Dat kunnen nieuwe snacks zijn maar ook bijvoorbeeld innovatief sanitair of hightech uitvindingen. De drie noordelijke provincies plus de hoofdsteden trekken de kar van het project, genaamd Innofest.

 • Rijk moet innovaties helpen

  Het Rijk moet innovaties in de waterketen faciliteren. De Crisis- en herstelwet en Green Deals moeten obstakels uit de weg ruimen. Dat schrijft minister Schultz van Haegen in een brief aan de Tweede Kamer. Ze reageert daarmee op een rapport van de Adviescommissie Water (ACW).

 • Slimme innovaties maken snelle transformatie mogelijk

  Voor de verbouwing van de voormalige Shell-toren tot A’DAM moest J.P. van Eesteren allerlei proces- en detailinnovaties verzinnen. Met de eindstreep in zicht concludeert het bedrijf dat het in zijn opzet is geslaagd.

EasyTagCloud v2.8