IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

Capgemini na drama's ICT zwaar onder vuur

Het zit ict-dienstverlener Capgemini niet mee. Eerder deze week werd bekend dat de Sociale Verzekeringsbank (SVB) Capgemini aan de kant wil schuiven in een miljoenen kostend nieuw computersysteem van de uitkeringsfabriek. Vervolgens plofte een miljoenenclaim van softwarebedrijf Equihold op de mat.


„Ik zie geen enkel verband tussen beide zaken”, sputterde de Capgemini-woordvoerder gisteren tegen. Dat bij beide mislukte projecten Capgemini nadrukkelijk betrokken is, ziet hij daarbij klaarblijkelijk over het hoofd.
Ook de tijdelijke parlementaire commissie ICT van de Tweede Kamer, die momenteel enkele grote ict-fiasco’s van de overheid onderzoekt, stuit regelmatig op de diensten van de Franse ict-reus. Volgens René Veldwijk van ict-bedrijf Ockham, die al jaren ict-projecten voor de overheid doet en daarover door de Kamercommissie werd gehoord, is dat logisch.

Lees meer: http://www.telegraaf.nl/premium/dft/dft_premium/22681934/__Capgemini_na_drama_s_ict_zwaar_onder_vuur__.html?lightbox=false

zie oorspronkelijke artikel in ons archief: http://www.eestum.eu/dag-en-weekbladen/105-megaclaim-tegen-falend-capgemini/file

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 169 gasten en geen leden online