IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

Zo gaat de IT-bezem door woningstichting Rochdale

Woningstichting Rochdale haalde na een bestuurscrisis de bezem door de organisatie. Zo werd de IT toekomstbestendig gemaakt.
De Amsterdamse woningcorporatie Rochdale, die tegen de 40.000 woningen en ander vastgoed verhuurt, heeft een turbulente tijd achter de rug.

Nog steeds opereert het in een overwegend negatieve dynamiek. De woningmarkt zat de afgelopen jaren op slot, waardoor nieuwbouwprojecten in de la verdwenen - en uiteindelijk de hele afdeling projectontwikkeling werd ontmanteld. Den Haag, dat met de verhuurdersheffing een aanslag doet op de reserves van corporaties, maakt de financiële speelruimte er niet groter op. Rochdale moest vorig jaar opnieuw besluiten banen te schrappen.

Lees meer: http://www.mt.nl/373/86743/cloud-businesscases/zo-gaat-de-it-bezem-door-woningstichting-rochdale.html?utm_source=weekwidget&utm_medium=sidebar&utm_campaign=cloud

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 204 gasten en geen leden online

×

Ondanks dat deze website veel bezocht wordt en blijkbaar in een behoefte voorziet, gaat deze website binnenkort uit de lucht. Alle informatie gaat dan verloren. 

Hebt u belangstelling om deze website over te nemen? Neem dan contact op.