IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

Koster zou de minister ook eens een brief moeten sturen

Oud AFM bestuurder Paul Koster was nog maar net benoemd als directeur van de VEB of de eerste klus waarmee hij zijn reputatie als bijter opnieuw kon vestigen, diende zich aan. Als AFM bestuurder maakte hij zich – zeer terecht – met enige regelmaat boos over de wijze waarop beleggers een oor aangenaaid kregen. Hij fulmineerde tegen de aandelenleaseproducten die beleggers met restschulden achterlieten. De sector ontstak daarop in grote woede, maar dit soort producten is niet meer te krijgen

 

De winstwaarschuwing van bouwbedrijf BAM schoot de VEB in het verkeerde keelgat. Dat was een goede aanleiding om de directie van deze bouwer een brief op poten te sturen. De kern van de brief was de vraag of de BAM wel ‘in control’ was. De in control verklaring in de jaarrekening wordt door veel beleggers beschouwd als een soort garantie dat er geen ongelukken kunnen gebeuren.

Lees meer: http://fd.nl/beurs/columns/jaap-koelewijn/940681-1407/goed-opdrachtgeverschap?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter&utm_campaign=columnisten

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 173 gasten en geen leden online

×

Ondanks dat deze website veel bezocht wordt en blijkbaar in een behoefte voorziet, gaat deze website op 31 december 2018 uit de lucht.. Alle informatie gaat dan verloren. 

Hebt u belangstelling om deze website over te nemen? Neem dan contact op.