IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

Defensie zet VOSS aanbesteding door

Minister Jeanine Hennis-Plasschaert van Defensie heeft de Tweede Kamer laten weten dat het de geplande aanbesteding van het Verbeterd Operationeel Soldaat Systeem (VOSS) doorzet. In de kamer waren vraagtekens gezet bij dit systeem na kritiek op de IV/ICT-infrastructuur van Defensie. De minister meent echter dat het wapensysteem-gebonden VOSS geen deel uitmaakt van de centrale IV/ICT-infrastructuur.

 

In een kamerbrief licht minister Hennis-Plasschaert de relatie toe tussen de centrale IV/ICT-infrastructuur en het project VOSS. Dit project is voortgekomen uit het Soldier Modernisation Programma (SMP) en beoogt de effectiviteit en bescherming van de militairen op de grond te verbeteren. Het betreft een algemeen project waarin alleen in het onderdeel Smart Vest ict-componenten zitten.


Read more: http://www.computable.nl/artikel/nieuws/overheid/5156578/1277202/defensie-zet-vossaanbesteding-door.html#ixzz3BxnKQuKy

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 226 gasten en geen leden online