IN HET NIEUWS

Nieuws overzicht

vb archiefmateriaalOp deze pagina vind je nieuws dat, in meer of mindere mate, te maken heeft met het thema Goed Opdrachtgeverschap. De artikelen worden in chronologische volgorde weergegeven. Deze pagina wordt regelmatig aangevuld met artikelen uit diverse bronnen. Heb je zelf een artikel of weet je een interessant artikel dat niet hierin opgenomen is? Laat het ons even weten. 


 

Keukentafel-innovatie: blended dienstverlening

Er zijn ook hele simpele vormen van innovatie met ouderwetse technieken: de onderlinge dialoog

Als je denkt aan de combinatie innovatie en het publieke domein gaan je gedachten al snel naar flitsende ICT. Gebruikersvriendelijke toepassingen die het je mogelijk maken om vanaf je bank thuis een hoop handelingen te verrichten. Zonder dat je in de rij hoeft te staan in dat suffe gemeentehuis. Of het vooraf ingevulde belastingformulier dat je alleen nog maar even hoeft te checken op compleetheid. Of de toepassing van robots waar in de zorg al volop wordt geëxperimenteerd. Met succes overigens!

 

Maar er zijn ook hele simpele vormen van innovatie zonder dat het technisch wordt ondersteund met indrukwekkende vormen van techniek en ICT. Gewoon aan de ouderwetse keukentafel – met een simpel kopje koffie of thee. Op ruikafstand. Gebruikmakend van proven technology: de onderlinge dialoog. Zal het toelichten aan de hand van een pakkend voorbeeld.

Lees meer: http://www.gemeente.nu/Bestuurszaken/Opinie/2014/9/Keukentafel-innovatie-blended-dienstverlening-1599988W/

Om te kunnen reageren op dit artikel, moet je ingelogd zijn (na registratie).

Nieuws gelezen

 

Nieuwsbrief

wij versturen geen nieuwsbrieven, mailings, e.d. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan via Twitter of LinkedIn.

Wie is online

We hebben 124 gasten en geen leden online